Sivut

maanantai 28. huhtikuuta 2014

Viikonlopun urheilut ja herkkulakko

Pääsiäisen jälkeen alkanut herkkulakko on kestänyt kohtuullisen hyvin. Ihan jatkuvasti tekee mieli jotain hyvää, joten lakko on ollut hyvin aktiivinen. Perjantaina käytiin kaupungissa syömässä, joten tuolloin tuli syötyä hampurilainen (ylämaankarjapihvillä, taivas, miten hyvää) ja ranskalaisia. Tämän jälkeen olisi tehnyt mieli vielä jäätelöä, mutta kesäkelistä huolimatta yksikään jäätelökioski ei ollut vielä auki, onneksi :)

Lauantai-iltana grillattiin, joten kai nekin nyt jonkinlaiseksi herkuksi voidaan laskea. Mutta ruokaa kuitenkin. Ja sunnuntaina edessä oli kova paikka, kun käytiin anoppilassa. Söin yhden suklaakeksin ja jäätelöä vähän. Ja illalla kotona salin jälkeen paistoin banaanilettuja, mutta söin ne vaahterasiirapin sijaan raejuustolla ja mansikoilla.

Saattaa siis kuulostaa, että olen mättänyt herkkuja kilotolkulla, mutta itse olen sitä mieltä, että jäätelöä ja keksiä lukuunottamatta en ole herkkuja syönyt.

Vapuksi kaverien tupareihin lupasin leipoa herkkuja ja luulen, että kinderpiirakka saa toisen tulemisensa. Eli keskiviikkona sitten on aika ehkä syödä herkkuja, mutta tämän jälkeen pitäisi välittömästi palata ruotuun.

Aktivoin kuntosalille vihdoin myös ryhmäliikuntatuntien varausjärjestelmän, sillä nyt olisi kova hinku esim. sisäpyöräily- tai tanssitunnille, sillä aerobinen liikunta on jäänyt todella vähälle ja kunto on huono.

Eilen tuli käytyä koirien kanssa noin neljän kilometrin metsälenkillä, mutta muuten pidemmät lenkkeilyt juoksusta puhumattakaan ovat jääneet kokonaan. Viime kesänä juoksin 11 viikkoa ja loppuhuipennuksena 10 kilometriä, mikä on meikäläiselle kova saavutus. Kuntoa siis pitäisi pienelllä treenillä riittää juoksemiseenkin, kunhan saisin uudet lenkkarit ostettua. Eilen salilla oli käsipäivä ja kädet vapisi vielä illallakin. Ja kintut on perjantain treeneistä vieläkin kipeänä :)

Perjantain hampurilainen oli muuten ihan normi eli ei gluteeniton. Ja välissä punasipulia, raakaa sellaista. Sunnuntaina söin myös kalakukkoa ja ruisleipää. Oireita odotellessa. Tai sitten niitä ei tulekaan. Aktiiviset ruoka-ainekokeilut ovat taas jääneet, mutta tuota ruisleipää eilen syödessäni suunnittelin, että ostan nyt kotiin ruisleipää (puhdasta eli ei mitään muita viljoja joukossa) ja kokeilen sitä syödä aikansa. Ruisleipää olen kaivannut ihan mielettömästi!



Uutta viikkoa ja vappua kohti!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti