Sivut

torstai 10. huhtikuuta 2014

Käsitreenit ja pitkä päivä

Tiistaina kävin tekemässä käsitreenin illalla ja homma kulki ihan yllätävän hyvin. Salilla oli taas ruuhkaa, joten jouduin hieman soveltamaan osassa liikkeitä, kun laitteisiin ei päässyt, muta vapaita painoja oli käytettävissä. Pitäisikin jatkossa enemmän vaihdella liikkeitä, niin ei ala tympäisemään saman jutun veivaaminen.

Tänäänkin oli alunperin tarkoitus lähteä salille, mutta voi olla, että en buukkaa vapaapäivää nyt ihan täyteen vaan lääkärin ohjeiden mukaan yritän välillä vain olla [no, uunissa on tulossa siemennäkkäriä ja ruoaksi jotain porsaanfileestä, joten onhan siinä jo touhua]. Illalla vielä Unnan kanssa treeneihin ja sitä ennen pitäisi käydä tatuointiliikkeessä näyttämässä kuvia miehen tatskaa varten [voi kun oiskin omaa varten:) ]. Että sellainen "aikatauluton" päivä :) Mutta kouluhommia kohden en aio edes kusta tänään ;)


Eilinen oli pitkä päivä, kun olin koulussa ja töissä yhteensä klo 8-21. Kuitenkin ruokailut meni kohtalaisen putkeen. Aamupala, koulussa rasiallinen raejuustoa välipalaksi, lounas, töissä illalla jauhelihakeittoa ja rahkaa itsetehdyllä myslillä ja illalla kotona odotti valmiiksi paistettu kasvispizza, kun tulin töistä <3

Tänään pitäisi kuitata eilen välistä jäänyt vatsalihashaaste [en vain illalla enää töistä tullessa muistanut] sekä tämän päivän osuus. Ja jos aikaa jää, niin onhan se tuo kahvakuula tuolla olkkarissa odottamassa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti