Sivut

tiistai 22. huhtikuuta 2014

Vatsalihashaasteen tilanne ja plus 5 kiloa

Pääsiäisestä selvitty, suurin piirtein. Eilen palattiin reissusta kotiin ja voi taivas, minkälaisen ahdistustuksen se sai aikaan. Pyhät meni loistavasti ja oli todella mukavaa ja rentouttavaa, kun ei ollut kotimaisemissa ja tekemättömien hommien lähellä. Sata kilometriä ennen kotimaisemia alkoi ärtymys kasvaa ja iltaa kohden se paheni ja paheni. Edes salilla käyminen ei auttanut..

Salilla tein sitä sun tätä, mutta pidin huolen siitä että ainakin vatsat tulee tehtyä. Vatsalihashaastetta on jäljellä 11 päivää ja täytyy kyllä myöntää, että puolet menneestä haasteesta on tullut kyllä sluibailtua aika urakalla. Eilen tein 120 vatsalihasliikettä ja illalla tsekkasin haasteesta, että päivän saldo olisi ollut 110. Eli päiväkohtaisessa määrässä roikutaan mukana, mutta kokonaismäärästä on tullut tehtyä ehkä puolet.

Viimeksi valitin, että tuntuu kuin painoa olisi tullut 10 kiloa lisää. Noh, eilen sitten kaiken pääsiäissyöpöttelyn ja autossa istumisen jälkeen päätin astua vaa'alle ja tulos oli järkyttävä. Kuukaudessa painoa on tullut 5 kiloa lisää! Painonnousu oli jossain määrin tavoiteltua ja joo, ehkä osa on lihasta [niinpä vissiin], mutta silti 5 kiloa tuntuu ihan kamalalle. Vaatteet ei mahdu päälle eikä lattialle pudonneita tavaroita saa nostettua ilman jumalatonta ähinää. Vapaa-ajan lisääntyminen on ollut toivottavaa, mutta sen myötä lisääntynyt leipominen ja syöminen alkaa pikkuhiljaa näkyä. Ja lääkitys vielä lisää painonnousua. Paino on nyt tällä hetkellä niissä lukemissa, missä se on koskaan korkeimmillaan ollut. Huh!

Nyt on pakko ottaa itseään niskasta kiinni ja miettiä syömisiä. Ei enää kiloa voita rieskan päälle, ei mäkkäriä eikä suklaakakkuja. Jos vappuun asti saisi kiristeltyä ilman minkäänlaisia herkkuja, niin voisi jo olla tyytyväinen. Ja senkin jälkeen herkkujen määrää on valvottava. Puoli vuotta meni IBS-dieetin alussa ilman lisättyä sokeria, joten täytyyhän sen onnistua nytkin.

Olisi jo kesä ja saisi syödä edes tuoreita marjoja [kuvassa välipalaa juuri nyt koulussa]!


Tänään olisi taas psykologilla käynti, joten raskas iltapäivä edessä..

Maybe tomorrow is a better day!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti