Sivut

tiistai 8. huhtikuuta 2014

Oma loma ja eilinen jalkatreeni

Tänään olisi ollut taas aika turha päivä ajella kouluun, sillä opetusta olisi ollut klo 8-9.45. En todellakaan koe tarpeelliseksi ajaa noin 60 km päivässä tuollaisen takia. Päätinkin siis jo illalla, että tänään vietän omaa lomaa. Itseasiassa minulla on aika psykologille iltapäivällä, jossa tarkoitus on lähteä purkamaan näitä stressi- ja ahdistustekijöitä. Tämänkin takia halusin viettää aamun rauhassa kotona, sillä veikkaan, että tuo käynti on henkisesti aika raskas.

Eilen kävin pitkästä aikaa taas salilla, sillä lämpöä ei ollut nyt muutamaan päivään ja edelleen epäilen, että se johtui vain astetta kovemmasta allergiasta. Edelleen ulkoillessa alkaa silmät ja nenä vuotamaan ja olo on tukkoinen. Parempi siis pysytellä sisällä koneen ääressä ;) Mutta siihen salilla käyntiin.. Kun kerran salille pääsi, niin sitten piti riehua ihan koko rahan edestä. Vuorossa oli jalkatreeni enkä muista milloin olisin viimeksi sitä kunnolla tehnyt ilman että ois pyörryttänyt tai jotenkin muuten tarvinnut löysäillä. Ja tänään kyllä on tiennyt käyneensä, sen verran polttelee koipia ja takamusta.
Tänään olisi vuorossa käsipäivä, jos vielä iltapäivän koettelemuksen jälkeen jaksaa salille lähteä. Eilisestä ruokailusta sen verran, että eihän se nyt ehkä ihan putkeen kuitenkaan mennyt. Tai no meni, söin välipalaa kotona ja ruokaa ja vielä iltapalaakin. Mutta ruokana oli ranskalaiset ja makkara. Onhan se sekin parempi kuin ei ruokaa ollenkaan ja laiskuuksissani siihen päädyin.

 
Tänään oli ihana aamu, kun sai rauhassa syödä aamupalan kahdeksan jälkeen ja sitten lähteä koirien kanssa lenkille. Lenkin jälkeen istuin tähän koneelle tekemään koulujuttuja ja niiden jälkeen sitten aloin päivittämään blogejani. Huomasin äsken, että oli välipala-aika, joten eikun jääkaapille ja välipalaa tekemään. Ihanaa tämä kotona oleminen, kun voi vaan mennä jääkaapille ja tehdä välipalaa eikä tarvitse miettiä, että onkohan täällä nyt mulle jotain syötävää tarjolla tai kuskata ruokia kylmälaukussa koululle. Eilen taas oli keittäjä unohtanut, että olen tulossa syömään, joten jouduin odottelemaan hetken, kun hän tekaisi jotain tarjottavaa. Välillä vähän rasittavaa...

Nyt vähän kotihommiin ja sitten miettimään ruoanlaittoa. Kuulemisiin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti