Sivut

sunnuntai 6. huhtikuuta 2014

Siitepölyä

Taitaa tämä lenssu olla vain hieman räväkämpää siitepölyallergiaa. Nyt ei ole enää ollut lämpöä, mutta nenä on edelleen tukossa ja viheltää kuin höyryjuna hengittäessä. Ulkona alkaa sitten nokka vuotamaan hullun lailla ja silmistä valuu vesi. Allergialääkettä olen syönyt maaliskuun alusta saakka, mutta ei tunnu riittävän. Olisi varmaan siis aika hakea Duact-resepti lääkäristä.

Eilen illalla kävin töiden jälkeen kaverin luona kylässä ja söin ihan järkyttävän hyviä lettuja. Ja niin yksinkertaiset ainekset: banaania ja kananmunaa sekä päälle marjoja. Nams! Lettuja sulateltiin sitten pleikkarin tanssipelin tahtiin :) Uskomattoman hauska peli heilua kapulan kanssa näytöllä näkyvien tanssiliikkeiden tahtiin.. ja sokerina pohjalla katsoa video omasta heilumisesta tanssin loppumisen jälkeen. Kyllä nauratti :)

Flunssasta huolimatta olen jaksanut taistella vatsalihashaasteen kolme ensimmäistä päivää. Ei paha :) Tosin laskin, että normaalilla salireissulla vatsalihaksia tulee tehtyä n. 120 liikettä (osa todella kevyitä liikkeitä), joten eiköhän haaste saada ainakin puoleen väliin kunnialla :)

Sunnuntain kunniaksi nautiskelin rauhassa hyvän aamupalan ja kävin koirien kanssa lenkillä. Kohta kutsuu työpaikka. Viime viikon ruokia voi käydä tsekkaamassa toisesta blogistani täältä. On vissiin tullut vähän syötyä.

Jännittää, kun päällä olevan lääkityksen pitäisi vaikuttaa aineenvaihduntaan hidastavasti. Tämä siis tarkoittaa painon nousua tai laskun pysähtymistä. Toisaalta hyvä asia, kunhan ei mene äärilaidasta toiseen. Noilla viime viikon pöperöillä ainakin menisi :) Toisaalta syön normaalina päivänä aika vähän. Kalorimääriä en ole koskaan laskenut, mutta jos päivän syönnit kattaa aamupalan, koulussa lounaan ja illalla ehkä kaurapuuroa ja pari perunarieskaa, niin ei siitä kovin paljoa kerry. Pitäisi pikkuisen koittaa keskittyä tuohon ruoka-asiaan paremmin. Lääkäri sanoi viime viikon kontrollikäynnillä, että hyvä aika olisi syödä noin 2 tunnin välein. Siinäpä sitä on harjoittelemista :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti