Sivut

tiistai 25. helmikuuta 2014

Sillä sipuli

Vehnäviikot takana ja uusi aine kokeiluun. Lauantaina ja sunnuntaina söin sipulia, sillä en malttanut enää odottaa vaan hain kiinalaisesta nuudeleita. Kaalit sentään nypin joukosta pois :)

Vehnän kanssa jatkuu varmaan jatkossakin välttelylinja. Eli syön silloin kuin syön, mutta koitan olla ilman, jos mahdollista. Leipää tulee kuitenkin varmaan syötyä jonkun verran..

Ja sipulista en ainakaan ensimmäisillä kerroilla huomannut mitään oireita. Luulen, että aika pitkälle tuo mahaongelmaisuus onkin edelleen vain pään sisässä, sillä tällä ja viime viikolla koulustressi on taas jyllännyt ihan urakalla [sunnuntaina tuli jo huutoitkua, kunmääoonniinhuonokaikessajakuneimustaikinäkoskaantuumitään] ja maha on oireillut koulussa. Ihan yhtäkkiä iskee mylläkkä ja kipu. Mutta menee sitten ohi, kun hetkeksi pysähtyy rauhoittumaan. Onneksi loman jälkeen pääsee sitäkin puolta vähän hoitamaan. Joten sillä sipuli, sipuliviikot ovat alkaneet!

Salilla en ole ehtinyt käymään viikkoon. Tai lähinnä en ole viitsinyt buukata kalenteria enää yhtään enempää. Huomenna, kunhan palajan asiakaskäynniltä, taidan illalla suksia salille. Tänään kyllä aion vain kaivautua sohvan nurkkaan katsomaan boksilta tallennettuja ohjelmia :)

Loppuun vielä kuva, minkälaista meikäläisen syöminen on.. kiire kiire. Mutta onneksi auton hanskalokerosta löytyy lusikoita [onneksi ei sentään raejuustoa] ja pikalounas onnistuu vaikka parkkipaikalla :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti