Sivut

tiistai 18. helmikuuta 2014

Ärrinpurrin-meininkiä

Eilen oli kyllä ihan per[u]smaanantai. Yön nukuin tosi huonosti sunnuntain salitreenin takia, sillä jalkoja särki järkyttävän paljon. Olen nyt monta kertaa varsinkin jalkapäivän jälkeen nukkunut huonosti. Tämä kertoo siitä, että kehonhuolto ei ole ihan kunnossa ja eikä palautuminen tapahdu riittävän hyvin. Pitäisi varmaan alkaa etsiä markkinoilta soijatonta, laktoositonta, inuliinitonta ja makeutusaineetonta palkkaria.

Noh, sitten talouden "paremmalla" autolla kohti koulua. Pääsin puoleen matkaan, kun auto alkoi vilkuttelemaan moottorivikaherjaa ja erinäisiä valoja koelaudassa. Enpä uskaltanut jatkaa matkaa vaan pyöräytin seuraavan rampin kautta takaisin kotiin ja kävin hakemassa vanhan auton pihasta.

Koulupäivä meni enemmän ja vähemmän puhelin kourassa, kun yritin tavoittaa kahta eri lääkäriä ja saada aikaa varattua. Yksi on lopettanut toimintansa, toisella on soittoaika jo päättynyt. Eipä onnistunut! Koulussa en saanut kunnolla ruokaa taas alas. Ilta töissä ja kotiin nukkumaan.

Yöllä ajelin unissani paloautolla ja järjestelin työvuoroja ja työharjoitteluja. Aamulla heräsin kellon soittoon kesken painajaisen. Mukava aloitus aamulle! Eipä vissiin ole stressiä...

Aamulla aloitin lääkärisoittorumban uudelleen. Jätin soittoajan, soitettiin takaisin. Väärä paikka. Sain uuden numeron, yritin soittaa. En pääse läpi, vaikka yritin toistakymmentä kertaa. Ja kun asialla olisi vähän kiire :) Soitin yksityiselle ja sain ajan huomiselle! Kukkaro kiittää. Toista lääkäriä en ole vielä saanut kiinni. Yritys siis jatkuu. Ja ennen tuonne lääkärille menoa pitäisi saada työterveyshuollosta lääkärinlausunnot, jotta hoidon tarve voidaan perustella. Ja noita papereita ei saa kuin henkilöllisyystodistusta vastaan käymällä paikan päällä. Siis miksi ei!? Miten voin ostaa vakuutuksen puhelimessa tai ottaa pankista lainaa puhelimessa, mutta en voi saada omia lääkärinlausuntojani puhelimessa? Huokaus.

Sunnuntaina kävin siis tekemässä salilla hieman normaalista poikkeavia höntsyilyjä. Luvassa olisi ollut jalkapäivä, mutta lämpö oli hieman taas koholla, joten päätin lähteä vain tekemään "vähän jotain".

Jalkaprässi 80 kg, 3x15 toistoa
Pakarapotku 35 kg, 3x12 toistoa/jalka
Kyljet 10 kg käsipainoilla, 3x12 toistoa/puoli
Selkä penkissä 5 kg lisäpaino, 3x15 toistoa
Kyljet selkäpenkissä, 3x12 toistoa/puoli
Pystysoutu 6 kg käsipainoilla, 3x10 toistoa
Ojentajat 8 kg paino niskan takana, 3x10 toistoa
Vatsat

Ärrräärrrrrrrrrrr!!!!
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti