Sivut

sunnuntai 16. helmikuuta 2014

Höpöruokaviikko

Ensimmäinen gluteeniviikko takana.. jos tämän perusteella pitäisi päätös tehdä, niin luultavasti rajoittaisin vehnän syöntiä jatkossakin. Olen koko viikon ollut todella turvoksissa aina syönnin jälkeen. Maha on kuin kuudennella kuulla raskaana.. Kuitenkaan se ei ole ollut niin kipeä kuin pelkäsin ja muutenkin olo ollut siedettävä. Voisin siis olettaa, että jatkossakin omalla vastuulla voisin syödä vehnää silloin kuin huvittaa tai kun en pysty vastustamaan jotain houkutusta. Kärsin sitten sen nahoissani, jos näin teen. Tällä viikolla minulle on kuitenkin ilmaantunut vatsaan omituista näppylää. Alueet ovat todella pieniä ja ihottuma hentoista, mutta syy-yhteys kyllä mietityttää. En tiedä onko se vehnän [tai jonkun muun tavallisen viljatuotteen ainesosan] syytä vai jotain aivan muuta. Alkuun epäilin sen tulevan hajuvedestä [jota suihkutan aina kylkiin, jotta se ei haise liikaa omaan tai muiden nokkaan], mutta vaikka olen lopettanut hajuveden laiton tai laittanut sitä muualle, ei ihottuma ole haihtunut. Menee siis seurantaan! Koulussahan syön siis edelleen erikoisruokavaliota. Veikkaan, että jos nyt sanoisin, että "joo kiitos, saa olla viljaa", niin tän kokeilun jälkeen ois turha enää erikoisruokia keittiöistä itkeä ja jos sattuu nyt käymään niin, että en halua vehnää ruokavaliooni palauttaa, niin loppuis koululla syöminen kokonaan..

Tällä viikolla leivän ja rieskan lisäksi kurkusta alas on mennyt vehnäjauhoon leivottuja verisuonientukkimiskuppikakkuja, mäkkärin tavallinen Big Mac-ateria sekä tavallisista pizzajauhoista tehtyä pizzaa. On muuten jännä huomata minkälaista schaibaa sitä syö, kun saa viljaa syödä :) Turvotushan ei siis missään nimessä mene ruoan laadun piikkiin :)



Kävin perjantaina ostamassa itselleni uuden salikassin. Vanha reppu on tuntunut jotenkin epäkäytännölliselle ja perustelin kassin oston sillä, että se on mulle itselleni ystävänpäivälahja :) Sain myös kaverilta melkein tuliterät treenipöksyt, jotka olivat hänellä joutilaana. Tänään pitäisi käydä pöksyjä testaamassa.


Loppuun vielä torstai-illan käsitreeni. Oon ihan surkea tässä yläkropan tekemisessä. Hirveästi vaikuttaa se, missä järjestyksessä tekee. Oon aina inhonnut yläkropan tekemistä, kun se on niin tuskaisaa.. Mutta ei kai se auta kuin rimpuilla, jos meinaa joskus saada painojakin lisää ja käsiin voimaa :)


Ja nuo liikkeiden nimet on mulle itelleni muistiin, ei hajuakaan, mikä niitten oikea nimi on :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti