Sivut

keskiviikko 19. helmikuuta 2014

Kramp!

Joopa joo. Eilen oli sitten taas ei-niin-hyvä päivä. Kuten aamulla kirjoittelin, puhelinrumba lääkärinaikojen saamiseksi oli todella ärsyttävä. Sain kuin sainkin sitten kummatkin ajat varattua ja vielä parturin siihen päälle :) Näytti, että ihan hyvä päivähän sitä tuleekin. Kotonakin hyvä fiilis ja salilla. Mutta.. kotiin salilta päästyäni iski taas kovat vatsakivut. Kylmä hiki valui ja makasin kaksinkerroin sohvalla. Syömättä jäi iltaruoka ja pikasuihkun kautta nukkumaan. Näytti taas aika mielenkiintoisia unia.. :/

Eilen söin liian vähän urheiluun nähden. Mietin illalla myös sitä, että olen kahteen päivään juonut aivan liian vähän. Töissä en pysty juomaan, kun vessaan ei pääse aina silloin kun haluaisi ja koulussa en muista vettä hörppiä, vaikka pullo olisi laukussa mukana. Varmaan johtui tuo kramppaaminen siis epäsäännöllisestä syönnistä ja juonnista.. Ja kohtalaisen kovasta salitreenistä.

Jalkaprässi 80kg, 3x15 toistoa
Etureidet 20kg, 3x15 toistoa
Takareidet 25kg, 3x15 toistoa
Maastaveto tangolla [tanko 20kg+5kg/pää], 3x4 toistoa
Pakarapotku 35kg, 3x12 toistoa
Kyljet käsipainolla 10/12/14kg, 15 toistoa/puoli/paino
Ojentajat niskan takana 8kg, 3x10 toistoa
Vatsat

Tätä olisi eilen ollut tarjolla ja tänään sen sitten sain syötyä. Perinteistä makaronimössöä :)


Tänään oli taas lyhyt koulupäivä, joten pääsin käymään lääkärissä nro 1. Ei ollut muuten kamalasti koulussa porukkaa. Olisi itsekin voinut pitää etäpäivän..


Nyt kiekkoa katsomaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti