Sivut

torstai 15. toukokuuta 2014

Yöllistä muminaa ja muita stressijuttuja

Huh hei, anteeksi taas pieni tauko kirjoittamisessa. Kouluhommat tältä keväältä alkavat olla sen verran kriittisessä vaiheessa, että kaikki aika menee koneella istuessa photoshoppaamassa ja mallintamassa sekä kirjoittamassa miljoonasivuisia raportteja. Nyt kuitenkin hetken hengähdystauko koululla, kun odotan opettajaa paikalle antamaan palautetta eräästä kurssityöstä, jotta voin jatkaa sitä.

Stressi alkaa näkymään vatsan toiminnassa ja yöllisissä touhuissa. Maha on ollut viikon ajan enemmän ja vähemmän kipeä ja turvotus on taas luokkaa viidennellä kuulla raskaana. Ihan sama mitä syö tai ei syö, niin olo on sama. Olen yrittänyt pitää ruokailuvälit tasaisina, sillä ruoka-aineita enemmän olen todennut vatsaoireiden ilmaantuvan epäsäännöllisen syömisen tuloksena. Silti yhtenä kiireisenä koulu/työpäivänä ruokailuväli venyi pahimmillaan kahdeksaan tuntiin.. ja oli maha kipeä! :( Viime yönä olin jo mumissut unissani jotain epämääräistä, joten tämäkin kertoo stressitilan olevan akuutisti päällä..

Tänään olisi ohjelmassa koiran käyttäminen rokotuksessa ja illalla mahdollisesti pieni lenkki moottoripyörällä, jos uskallan lähteä ja keli sallii..

Btw, bongasin jostain lehdestä (Yhteishyvä kenties) tällaisen mainoksen.. laktoositon ja gluteeniton jäätelö, eikä siis mikään soijaversio.. täytyypä lähteä metsätämään Putteja kaupan pakastelaarista, jos kelit tästä lämpenisi :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti