Sivut

torstai 22. toukokuuta 2014

Osittain lomalla

Eilen oli kevään viimeinen koulupäivä ja virallisesti olen siis kesälomalla. Omalla kohdalla tämä lomailu kuitenkin tarkoittaa sitä, että työnteko hetkellisesti lisääntyy palkkatyön merkeissä. Onneksi siitäkin on kesäloma tiedossa jo muutaman viikon päästä!

Eilinen ilta ja tämä aamu on mennut nenä kiinni tietokoneessa, kun olet yrittänyt viimeistellä asiakasprojektiani palautuskuntoon. Keskiviikkona käytiin Unnan kanssa taas lääkärissä, sillä tassu oli tulehtunut jo viime viikolla rokotusreissun aikaan, mutta en sitä silloin vielä tajunnut. Nyt koiralla kauluri ja tassua pestään ja paketoidaan ahkerasti. Ensimmäisen loma-aamun kunniaksi toinen koira päätti olla ripulilla. Hyvää lomaa minulle!

Eilen koululla vietettiin viimeistä palautuspäivää nyyttikestien lomassa. Mukavampi istua katsomassa esityksiä ja napostella samalla herkkuja. Söin pullaa (venhäjauhoista ja tavallisesta maidosta) ensimmäistä kertaa sitten viime heinäkuun ja voi taivas, miten mahtavalle se maistui!

Viimeviikkoinen moottoripyörän testaus sujui hyvin ja huomenna ajattelin treffata kaveria ajolenkin ja lounaan lomassa. Nyt viimeistelemään asiakasprojektia, jotta pääsee oikeasti lomalle!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti