Sivut

maanantai 5. toukokuuta 2014

Uudet juoksulenkkarit

Olen monta viikkoa jo halunnut kokeilla juoksukuntoa viime kesän jäljiltä, mutta kokemuksena viisastuneena en ole lähtenyt juoksemaan vanhoilla lenkkareilla, jotka eivät todellakaan ole tarkoitetut juoksuun ja joilla viime kesänä siis juoksin sen 10 km.

Eilisen vapaapäivän kunniaksi käytiin kaupungissa [eli Matkuksessa] shoppailemassa äitienpäivälahjojoa ja muuta tarpeellista. Mukaan tarttui siis Stadiumista Adidas Boost- juoksulenkkarit. Kengillä on 30 päivän vaihto- ja palautusoikeus, mikäli käytössä toteaa, että kengät ei ole ne itselle sopivimmat. Tämä on ihan huippujuttu, sillä eihän juoksukengistä voi tietää ennenkuin niillä on aikansa juossut.

Aloitin testin eilen ja luulin jo 200 metrin jälkeen, että en jaksa juosta enempää. Kuitenkin tahdin löytyessä ja hengityksen tasaantuessa kipaisin kesän ekan lenkin, noin 2,5 km. Enempää tuskin olisinkaan tässä vaiheessa jaksanut, mutta juokseminen tuntui ihan mukavalta. Ja kengät todella hyviltä ainakin ekan lenkin perusteella :)

Nyt vain ahkerasti juoksentelemaan. Jospa se olo siitä kohenisi ja painokin alkaisi pysyä aisoissa. Hyvää vaihtelua sille pelkälle salitreenille :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti