Sivut

maanantai 31. maaliskuuta 2014

Viikonlopun mässyt ja liikuntajuttuja

Liiketalouden tunnilta terveisiä. Ajattelin käyttää tietokoneajan hyväksi ja päivittää blogia samalla. Viime viikolla ehdin käymään salilla kaksi kertaa, keskiviikkona ja eilen. Nyt on ollut iltaisin joko töitä tai sitten koiran kanssa treenit, joten enempään ei ole aikaa irronnut. Aamusali tai päivällä salilla käynti ei oikein minun kropalle sovi.. Sain vihdoin ja viimein hankittua itselleni päiväkirjan, jota voin kuskata salilla mukana. Tulee sitten kirjattua välittömästi mm. painot ylös, joten seuraavalla kerralla muistaa, mitä tuli tehtyä ja josko voisi lisätä painoa johonkin liikkeeseen. On muuten melko hankala kirjoittaa käsitreenipäivänä salihanskat kädessä yhtään mitään :)


Viikonloppuna tuli myös ulkoiltua ihan kiitettävästi. Muuten sitten aika menikin lähinnä syömiseen.. Torstaina hain kiinalaisesta kanaa ja nuudeleita (ei gluteenitonta, sisälsi mm. sipulia, sieniä ja kaalia). Mums. Perjantaina töiden jälkeen klo 22 vedin tästä loput napaan ja oli kyllä olokin sen mukainen. Lauantaina töiden jälkeen käytiin hakemassa pizzaa (joka ei muuten myöskään ollut gluteenitonta).


Sunnuntaina oli vapaapäivä, joka alkoi erittäin hyvällä ja terveellisellä aamupalalla. Ruokakin oli terveellistä ja gluteenitonta. Sitten keksin ostaa kaupasta pääsiäisnameja (tiedätte ne pienet viiriäisenmunan näköiset suklaakarkit), jotka sopii niin kivasti sisustukseen ja näyttää hyvälle Mariskoolissa. No, mitäpä voi olettaa, kun näitä kulhoja ripottelee ympäri huushollia ja lisänä vielä kulhollinen Virvon varvon -patukoita. Mums ja rousk. Välillä käytiin koirien kanssa hyvällä lenkillä ja salilla ja iltapalaksi sitten - tadaa - lettuja :)



Näiden lisäksi olen syönyt pari pussillista ohrarieskaa (koska perunaversiota ei ole ollut kaupassa) ja banaania ja kiiviä. Hieman on siis mennyt viikko vapaasti mutustellessa ja valitettavasti sen on myös huomannut. On tainnut siis taas hieman kontrolli pettää! Taas eilen illalla vannoin, että ensiviikolla katson tarkemmin syömisiäni (mm. syön gluteenitonta, jos mahdollista), mutta en stressaa syömisiä erityisesti.

Tarkoituksena olisi koittaa lisätä vähän liikuntaa, jotta kunto kohenisi. Kuitenkin kääntöpuolena on se, että pitäisi muistaa syödä hyvin, ettei paino putoa. Lääkityksen pitäisi kuulemma hidastaa aineenvaihduntaa, joten tämäkin kyllä saattaa lisätä hieman painoa. Onneksi ruoka kuitenkin maistuu nykyään :) Kehonhuoltoa pitäisi muistaa tehdä, sillä selkä ja niska on todella jumissa. Aamuisin on hankala olla, kun selkälihakset kramppaa. Venyttelyä pitäisi tehdä enemmän, mutta jotenkin siihen ei osaa rauhoittua..

Näillä maanantaifiiliksillä eteenpäin!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti