Sivut

perjantai 14. maaliskuuta 2014

Rrrrressiääääääääää!

Eipä ole uudet salihanskat vielä päässeet pelipaikoille kokeiluun.. Viime viikolla kävin siis maanantaina salilla ja tiistaina yritin uudelleen. Vuorossa olisi ollut jalkatreeni. Eihän se ihan putkeen mennyt..

Treenin alku oli ihan hyvä, prässi meni ihan putkeen ja pakarapotku samoin. Sitten tulikin etu- ja takareisien vuoro ja sitten iski kamala heikotus. Menin kyykkyyn lattialle enkä meinannutkaan sieltä enää ylös päästä. Joka kerta, kun yritin nousta ylös, alkoi silmissä sumentua ja päässä humista. Eipä siinä sitten tarvinnut enää mitään tehdä kuin suurinpiirtein kontata venyttelymatolle ja keräillä siellä hetki. Paska reissu, mutta tulipahan tehtyä!

Loppuviikko menikin sitten reissussa ja voi ristus sitä syömisen määrää. Vaikkakin mulle oli varattu omaa leipää ja niin edelleen, niin se ruoan määrä ei ihan pysynyt tolkussa. Tai ehkä lähinnä herkkujen määrä.. Vai onko pellillinen kaurasuklaakeksiä muka ok?! Mutta kun ne on vaan niin hyviä!

Sunnuntaina sitten olo olikin ihan pee :/ Ja maanantaiaamuna maha oli sekaisin, kun jännitti se psykologille meno. Hullua, kun oot menossa hakemaan apua jännitämiseen ja sekin jännittää! No, odottelin lääkäriä paikalle, mutta viisi minuuttia ennen aikaa tuli toinen lääkäri sanomaan, että lääkäri ei olekaan paikalla ja aika joudutaan perumaan. Eivät olleet voineet soittaa mulle, kun numeroa ei kuulemma ole löytynyt heidän järjestelmästään. Hurraa! Aika siis siirtyi viikolla eteenpäin ja ensimaanantaina saa taas jännittää :(

Loman jälkeinen viikko on ollut ihan hullua tykittelyä ja hermot on ollu tiukalla ja jaksaminen koetuksella. Mutta onneksi viikko alkaa olla lopuillaan ja sitten alkaa uusi [ja ilmeisesti kevyempi jakso]. Mitä nyt tänään vielä pitää jännätä yksi työhaastattelu läpi :) Mutta jospa sitä ensiviikolla pääsisi salille, niin olisi jotain kerrottavaa..

Viikonloppuna olis ollut jo aika ottaa uusi ruoka-aine kokeiluun, mutta en vaan kaiken härdellin keskellä oo muistanut enkä ehtinyt. Että ensiviikolla sitten ehkä.. Ja sipulin tuomio: no en mää tiiä. Tuntuu, että ei oo sitä kamalasti syönyt ja jos onkin syönyt, niin tokkopa tuo on mihinkään vaikuttanut. Että ota siitä nyt sitten selvää!

 Näihin kasarikuviin ja tunnelmiin..



Valitivalitivaa ja uutta viikkoa kohti!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti