Sivut

tiistai 4. maaliskuuta 2014

Viikko sipulia ja salille mars

Ensimmäinen sipuliviikko takana [on muuten hienoa, kun voi mainostaa, että mulla tänään sipuliviikot, niinkuin jossain ravintolassa.. oispa vaan vaikka pihviviikot] ja noh, ois kai tuo voinut paremminkin mennä. Ensinnäkin sipulia on tullut syötyä aika vähän ja toisekseen se on ilmeisesti aiheuttanut vatsanpuruja.

Keskiviikkona reissussa söin lihapullia, joissa oli sipulikeittoa. Ja vähänhän tuo meinasi massu oireilla.. ja sama eilen illalla, kun tein jauhelihapihvejä ja bataattiranskalaisia. En tosin tiedä, mikä eilen oireet aiheutti, sillä bataattikin on hieman siellä kiellettyjen listalla.

No, viikko ainakin vielä kokeilua ja sitten taas uutta ainetta kehiin. Seuraavaksi varmaan pakko saada hedelmiä. Ihan sikana tekee koko ajan mieli. On varmaan vähän joku vitamiinin puute, vaikka marjoja tuleekin vedettyä melkein joka päivä :)

Salilla kävin eilen kahden viikon tauon jälkeen. Ei tuo oikein vielä lähtenyt ja jälleen kerran totesin, että tuo aamupäivällä jumppaaminen ei ole mun juttu. Jos aamulenkki virkistää, niin aamulla salillä käyminen saa vain koko päiväksi pahan olon ja palelluksen :/ Tänään kuitenkin illalla uudelleen kokeilemaan, josko se tänään luistaisi vähän paremmin..

Sain tänään postissa uudet salihanskat, joten on ainakin vermeet kunnossa, kun menee laitteisiin roikkumaan :)


Loppuviikko menee reissussa, joten salille ei sitten enää ehdi. Ja useamman päivän reissu yleensä tietää ongelmia vatsan kanssa, mutta toivotaan, että ei nyt. Mummolassa ei kuitenkaan tarvitse kamalasti stressata ja jännittää ja luvassa monenlaista mukavaa tekemistä :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti